Cewec Blossom Fade 40 liila

9,60

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5922 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

100g / n. 264m Cewec Blossom Fade on riemastuttavan pehmeä keskipaksu lanka (75 % villa, 25 % polyamidi), joka vahvikkeen (polyamidi) ansiosta sopii sukkien lisäksi loistavasti myös esim. lasten vaatteisiin. Blossom Faden värit vaihtuvat vähitellen ja muodostavat kauniin maalauksellisia raitoja. Blossom-villasekoitelangat ovat suosittuja, sillä niiden pehmeä tuntuma ja sopiva kierre tekee niistä aloittelijallekin helposti työstettäviä, ja neulepinnasta saa helposti tasaista.

Kokeile yhdistää Blossom Fadea yksiväristen lankojen (esim. Gjestal Maija tai teetee Pallas) kanssa. Yksivärisiä ja kirjavia raitoja tai paloja yhdistelemällä syntyy varmasti ihastuttava pusero, sukat tai torkkupeitto.

Aikuisen sukkapariin menekki on 1 – 2 kerää sukan koosta riippuen. Jos haluat täsmäyttää värit suurin piirtein samaan kohtaan kummassakin sukassa, voit tarvita 2 kerää. Aloita silloin kummankin sukan neulominen etsimällä langasta samanlainen värin vaihtumiskohta. Värjäyksen luonteesta johtuen sukista ei kuitenkaan välttämättä tule aivan samanlaiset.
Somesta löydät inspiraatiota hashtagilla #BlossomFade.

Puikot: 3 mm Neuletiheys: 26 s x 30 krs / 10 x 10 cm Pesu: 40℃

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

X
×