Lapuan Kankurit Huopa Sara puolukka

159,00

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5151 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Suomessa kudottu klassinen, yksivärinen villahuopa. SARA-huopa on 100% villaa ja se viimeistellään pehmeäksi, jolloin aidon villan tuntu ja näkö tulevat esiin. Tämä kevyt villahuopa sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön. SARA-huopa kudotaan Lapuan Kankureiden omassa kutomossa Lapualla.
SARA-huopa on valmistettu hienokuituisesta, mulesing-vapaasta, etelä-amerikkalaisesta villasta. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty Euroopassa REACH-asetusten mukaan ja ne täyttävät ÖKO-TEX -sertifikaatin vaatimukset.
SARA-huovan tuotesuunnittelu, materiaalihankinta, kankaan sidokset ja kutomakoneen ohjelmointi sekä luonti, kudonta, viimeistely ja kankaan tarkastus tehdään Lapuan Kankureiden omassa kutomossa Lapualla. Ompelu tehdään pääosin Lapuan Kankureiden tytäryhtiön omassa ompelimossa Liettuassa tai kutomolla Lapualla. Tarvikkeet tuotteeseen hankitaan Euroopasta, pääosin Suomesta

Koko: 140 x 180 cm + hapsut
Materiaali: 100% puhdasta uutta etelä-amerikkalaista villaa
Suunnittelija: Team Lapuan Kankurit
Valmistettu Suomessa

Hoito-ohje
Pese vain kun tekstiili on todella likainen, muuten kevyt tuuletus ulkona riittää. Käsinpesu enintään 30°C tai kuivapesu. Annostele pesuaine runsaaseen veteen ja anna liueta hyvin. Upota tekstiili veteen ja pese välittömästi. Puristele kevyesti. Älä hankaa, venytä tai kierrä. Huuhtele huolellisesti ja purista vesi pois. Painele pyyhkeiden välissä puolikuivaksi ja kuivaa ilmavasti. Ei rumpukuivausta. Silitys vain kostean liinan läpi, enintään 150°C.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

X
×