Rauma-sukat -tarvikepaketti koot 37 – 40 tumma turkoosi

26,00

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6163 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tarvikepaketti sisältää painetun ohjeen sekä langat seuraavasti: 2 x 50 g valkoinen (202), 1 x 50 g tumma turkoosi (238) sekä 6 x 25 g kuviovärejä keltainen (216), fuksia (248), punainen (204), vaaleanpunainen (215), musta (201) ja keskiharmaa (205). Lankana on Gjestal Maija, jonka värit eroavat jonkin verran ohjeessa olevan kuvan väreistä. Paketti ei sisällä puikkoja. Langat on pakattu kauniisti paperipussiin. Saatavana on myös englanninkielinen, painettu ohje. Mikäli haluat myös sen paketin mukana (veloituksetta), laita siitä maininta Lisätietoja-kenttään.

Mitkä Rauma-villasukat?
Maaliskuussa 2024 julkaistiin valloittavien Rauma-villasukkien ohje. Raumalainen Pirkko Grönqvist inspiroitui Rauman kaupungin kesäkaupunkikuvituksesta ja piirsi sukkien kuvion ruutupaperille ja teki ystävälleen sukat. Ystävä sattui olemaan töissä Rauman kaupungilla, ja työpaikalla sukat tietysti bongattiin heti. Kaupungilta kysyttiin, olisiko Pirkko halukas laatimaan ohjeen sukkiin. Onneksi oli – ja taitokin löytyi! Tuloksesta saamme nyt kaikki nauttia!
Rauman kaupunki on julkaissut näiden upeiden, Vanhan Rauman rakennuksista inspiraationsa saaneiden kirjoneulesukkien ohjeen, joka löytyy suomeksi ja englanniksi myös kaupungin verkkosivuilta ja on sieltä vapaasti ladattavissa. https://www.rauma.fi/kaupunki-ja-hallinto/viestinta-ja-markkinointi/rauma-neuleohjeet/.

Rauma-villasukkien pienempään kokoon sopii myös teetee Pallas. Pallasta ja Maijaa voi myös yhdistää keskenään, sillä niissä on sama puikkosuositus (3 – 3,5), neuletiheys (24 – 26s / 10cm) ja juoksevuus (50 g / 130 m).

Isompiin kokoihin (41 – 44) suosittelemme Gjestal Jannea, josta voi valita mieleisensä värit täältä. Menekki isompaan versioon on sama kuin pienempiin: yhtä pohjaväriä tarvitaan 2 x 50 g ja toista pohjaväriä 1 x 50 g sekä lisäksi kuutta eri kuvioväriä.

Innosta muitakin neulomaan värikkäitä Rauma-sukkia ja jaa kuvia somessa tunnisteella #raumasukat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

X
×